22 noiembrie 2013

CELE 11 LECŢII DESPRE ŞCOALĂ ŞI 

VIAŢĂ DE LA BILL GATES:

 Bill-Gates-Reddit
Lecția nr. 1: Viața nu e dreaptă – obișnuiește-te cu ideea!

Lecția nr. 2: Lumii prea puțin ii pasă de stima ta de sine. Lumea se așteaptă să realizezi ceva inainte de a fi mulțumit de tine însuți.
Lecția nr. 3: Nu vei câștiga 60.000$ pe an de îndată ce părăsești băncile școlii. Nu vei fi vicepreședintele vreunei companii cu telefon în mașină decât atunci când vei fi muncit pentru acestea.
Lecția nr. 4: Crezi ca profesorul tău e sever? Stai să vezi când o să ai un șef!
Lecția nr. 5: A lucra într-un fast-food nu este ceva sub demnitatea ta. Bunicii tai aveau o altă denumire pentru asta: o numeau șansă.
Lecția nr. 6: Dacă o dai în bara, nu e vina părinților tai, aşa că nu te mai smiorcăi în legătura cu greșelile tale, ci învață din ele.
Lecția nr. 7: Înainte de a te fi născut, părintii tai nu erau atât de plicticoși ca acum. Au ajuns așa din cauză că trebuie să-ți plătească cheltuielile, să-ți spele hainele și să te asculte pe tine spunându-le cât de grozav te crezi. Aşa că înainte de a te porni să salvezi jungla de paraziții generației părinților tăi, încearcă să-ți despăduchezi propriul dulap.
Lecția nr. 8: Poate că școala ta a scăpat de învingători și învinși, însă viaţa NU. În unele școli s-au abolit corigențele și elevul poate încerca de cate ori vrea el să dea răspunsul corect la o întrebare. Asta nu seamănă, deloc, cu nimic din viața reală.
Lecția nr. 9: Viața nu se împarte în semestre. Nu ai verile libere și pe foarte puțini angajatori îi interesează să te ajute să “te regăsești”. Faci asta în timpul liber.
Lecția nr. 10: Ce vezi la televizor NU e viață reală. În viața reală oamenii chiar trebuie să mai plece din cafenele și să meargă la serviciu.
Lecția nr. 11: Fiți amabili cu tocilarii. Există șansa că în viitor să lucrați pentru vreunul dintre ei.

                                                                        

3 comentarii:

Anonim spunea...

Ai o pagina foarte tare! Se vede ca te ocupi si te straduiesti sa fi in top. Am si eu un site de anunturi gratuite http://taman.ro/ si ma straduiesc sa fiu si eu in top, dar nu voi reusi sa te egalez.
Felicitari!

Anonim spunea...

bibliotecapopesti.blogspot.com m-a surprins in mod placut. Foarte interesant! http://filme-online-hd.eu/ - filme online hd.

Anonim spunea...

Hi there, You've done an excellent job. I will
definitely digg it and personally recommend to my friends.
I am sure they will be benefited from this website.My blog accomplish success; http://en.wikipedia.org,